Tuesday , January 18 2022

Mega dočekuje Cibonu, Milojević traži reakciju igrača[ad_1]

Dejan Milojević

Košarkaši Mega Bemaxa u subotu 21. Novembra od 21 Čas u Sremskoj Mitrovici nastavlajaju takmičenje u ABA ligi utakmicom protiv Cibone.

Izabranici Dejana Milojevića protie Cibone pokušati is a useful utensil and procloneed utagmice in Krkom i vertical. 7. Pobedu u takmičenju pred pauzu koja prestoji zbog FIBA ​​prozora za kvalifikacije za Svetski kup.

Dejan Milojević has been appointed as a member of the Russian Federation Ratkovicu, who has been appointed as a member of the European Union, and has been appointed as a member of the European Union. Milojević je pred meč na Cibonom istaku podciju posel por Krke:

– The subtu identification center is based on the Cibone gene vein bito pokemon and rectangular and non-proliferated fluid porch in Krke gde nismo odigrali na svom nivou. The cubona je kvalitetna i iskusna ekipa i sigurno je da i i di sati od sebe da sekke za poraz od zadra. You can not use your computer, but also click on the "No" button. Ukoliko uspemo u tome, verujem da moememo do pobede i skora 7-2 pre pauzu zbog fibra prozora, što bi bijajan rezultat za nauu mladu ekipu, izjavio je Milojević.

Centar Mega Bemaxa Miloš Koprivica veruje da uz podršku publike ekipa može da dođe do nove pobede:

– The Dolazi name is based on the number of units in which I have a six-dimensional motivisani and Mitrovicu. Moramo maksimalno oscillo ut prímmici i da nametnemo na ritam na ou stran stran terena. Uz agresivnu odbranu i dobru kontrolu skoka verujem da možemo do trijumfa koji nam nam sigurno značio puno na polju samopouzdanja. Pozivam publiku u Sremskoj Mitrovici da nas podrži u što većem broju i mi ćemo dati sve od sebe da im odužimo dobrom igrom i pobedom, izjavio je koprivica.

Foto: Mega Bemax / Ivica Veselinov

[ad_2]
Source link